Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  BBOYWORLD PRESIDENT erwin123's Avatar
  Join Date
  Jun 2003
  Posts
  10,651

  Redbull Bcone Rotterdam Cypher June 4th 2017

  Rotterdam host van de Red Bull BC One City Cypher

  Op 2, 3 en 4 november is de Westergasfabriek in Amsterdam het toneel van de Red Bull BC One World Final. Maar voor het zo ver is, barsten de one-on-one breakdance battles wereldwijd los. Zo ook tijdens de lokale voorronde op 4 juni in Rotterdam; de City Cypher!

  Na de Nederlandse tour van de Red Bull BC One All Stars komt de BC One op 4 juni naar Rotterdam. Theater Zuidplein wordt in samenwerking met de Nederlandse Breakdance League omgetoverd tot breakdance arena waar de dansers gaan strijden voor de winst. De City Cypher is de enige kans voor de Nederlandse b-boys en b-girls om een van de drie plekken te bemachtigen voor de nationale voorronde; de Red Bull BC One Holland Cypher.

  De Holland Cypher wordt op zondag 6 augustus georganiseerd in Heerlen, tijdens het dansfestival The Notorious IBE. Samen met de 13 directe invites voor de Red Bull BC One Holland Cypher gaan 16 dansers uitmaken wie Nederland mag vertegenwoordigen tijdens de Last Chance Cypher in november.

  Bij de Last Chance Cypher battlen de 38 winnaars van de wereldwijde voorrondes om de allerlaatste wildcard voor de Red Bull BC One World Final 2017 in Amsterdam.

  De Red Bull BC One bestaat al sinds 2004 en vindt in november voor het eerst plaats in onze hoofdstad. In the end nemen op zaterdag 4 november de 16 beste breakdancers ter wereld het tegen elkaar op op het terrein van de Westergasfabriek. Click hier www.redbullbcone.com voor meer info.

  Attached Images Attached Images

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •