Redbull Bcone Rotterdam Cypher (June 4th 2017)

Rotterdam host van de Red Bull BC One City Cypher

Op 2, 3 en 4 november is de Westergasfabriek in Amsterdam het toneel van de Red Bull BC One World Final, de meest prestigieuze one-on-one breakdance battle ter wereld. Maar voor het zo ver is, barsten de battles wereldwijd los. Zo ook tijdens de lokale voorronde op 4 juni in Rotterdam; de City Cypher en JIJ kan erbij zijn!

Ben jij een b-boy of b-girl, 15 jaar of ouder en wil je jouw skills showen aan de breakdance top van Nederland? Kom dan op 4 juni naar Rotterdam.

Na de Nederlandse tour van de Red Bull BC One All Stars komt de BC One op 4 juni naar Rotterdam. Theater Zuidplein wordt in samenwerking met de Nederlandse Breakdance League omgetoverd tot breakdance arena waar de dansers gaan strijden voor de winst. Dus… dit is je kans om de dansvloer te ownen! De City Cypher is namelijk de enige kans voor Nederlandse breakers om een van de drie plekken te bemachtigen voor de nationale voorronde; de Red Bull BC One Holland Cypher.

De Holland Cypher wordt op zondag 6 augustus georganiseerd in Heerlen, tijdens het dansfestival The Notorious IBE. Samen met de 13 directe invites voor de Red Bull BC One Holland Cypher gaan 16 dansers uitmaken wie Nederland mag vertegenwoordigen tijdens de Last Chance Cypher in november.

Bij de Last Chance Cypher battlen de 38 winnaars van de wereldwijde voorrondes om de allerlaatste wildcard voor de Red Bull BC One World Final 2017 in Amsterdam.

De Red Bull BC One bestaat al sinds 2004 en vindt in november voor het eerst plaats in onze hoofdstad. In the end nemen op zaterdag 4 november de 16 beste breakdancers ter wereld het tegen elkaar op op het terrein van de Westergasfabriek. Check hier www.redbullbcone.com info over het event.

See you in Rotterdam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.